Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφών

 

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και γρήγορα την αλλαγή ή την επιστροφή σας, συμπληρώνοντας την εκτυπωμένη Φόρμα που περιλαμβάνεται στο δέμα σας, και έπειτα πηγαίνοντας το στο κοντινότερο κατάστημα της ACS Courier.

 

Φόρμα Αλλαγών & Επιστροφών

Βρείτε την Φόρμα μέσα στο δέμα σας!

Αλλαγή Μεγέθους Προϊόντος

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία σας ή μέρος αυτής προς αλλαγή μεγέθους εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. Η προθεσμία λήγει μετά την παρέλευση δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από τη ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που ενεργεί κατ’ εντολή σας, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του εν λόγω δικαιώματος είναι: Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να είναι στην άρτια κατάσταση στην οποία παραδόθηκε στον πελάτη και να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που συνοδεύουν τα προϊόντα. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση στην οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση του ίδιου.

Για να ασκήσετε το δικαίωμά σας για αλλαγή μεγέθους, υποχρεούστε να συμπληρώσετε την φόρμα που περιλαμβάνετε στο δέμα σας και προαιρετικά να ενημερώσετε την εταιρία μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος μεταφοράς. Σε περίπτωση εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα και, επομένως, αδυναμίας παράδοσης των προϊόντων στο νέο μέγεθος, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς στον αριθμό που έχετε δηλώσει είτε μέσω email, σχετικά με παρόμοια προϊόντα. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε ατόκως την αξία του προϊόντος που είχατε παραγγείλει αρχικά.

Η Εταιρίας μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία σας ή μέρος αυτής προς δεύτερη αλλαγή μεγέθους εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε δεύτερη φορά τη νέα παραγγελία σας. Η προθεσμία λήγει μετά την παρέλευση πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από τη ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που ενεργεί κατ’ εντολή σας, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. Ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις που αναφέρονται παραπάνω για την άσκηση του δικαιώματος της δεύτερης αλλαγής μεγέθους. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων και με το κόστος της επαναποστολής τους. Σε περίπτωση εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα και, επομένως, αδυναμίας παράδοσης των προϊόντων στο νέο μέγεθος, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς στον αριθμό που έχετε δηλώσει είτε μέσω email, σχετικά με παρόμοια προϊόντα. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε ατόκως την αξία του προϊόντος που είχατε παραγγείλει αρχικά.

 * Σημειώνουμε πως δεν είναι δυνατή η αλλαγή μεγέθους σε σλιπ της σειράς εσωρούχων PIXIE Intimates για λόγους υγιεινής.

Επιστροφή Χρημάτων 

Αν συναλλάσσεστε ως καταναλωτής, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για ολόκληρη την παραγγελία σας ή μέρος αυτής εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών αναιτιολόγητα. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που ενεργεί κατ’ εντολή σας, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, υποχρεούστε να συμπληρώσετε την φόρμα που περιλαμβάνετε στο δέμα σας και προαιρετικά να ενημερώσετε την εταιρία μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του εν λόγω δικαιώματος είναι: Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, να είναι στην άρτια κατάσταση στην οποία παραδόθηκε στον πελάτη και να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που συνοδεύουν τα προϊόντα. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση στην οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα με χρέωση του ίδιου.

Για να ασκήσετε το δικαίωμά σας για επιστροφή χρημάτων υποχρεούστε να συμπληρώσετε την φόρμα που περιλαμβάνετε στο δέμα σας και προαιρετικά να ενημερώσετε την εταιρία μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων στην εταιρία μας. Αν ο πελάτης επιστρέψει τα προϊόντα με χρέωση της Εταιρίας, το ποσό της επιβάρυνσης θα αφαιρεθεί από την επιστροφή των χρημάτων.

Εφόσον πληρούνται τα παραπάνω, η Εταιρία θα επιστρέψει ατόκως την αξία του/των προϊόντος/ντων καθώς και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που είχατε πληρώσει αρχικά για να παραλάβετε την παραγγελία σας, εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλήφθηκε το δέμα με τα προϊόντα προς επιστροφή.

Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί αλλαγή μεγέθους σε μια δεδομένη παραγγελία και έπειτα ο πελάτης ζητήσει επιστροφή χρημάτων, και εφόσον πληρούνται το παραπάνω, η Εταιρία θα επιστρέψει ατόκως την αξία του/των προϊόντος/ντων καθώς και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που είχε πληρώσει αρχικά ο πελάτης για να παραλάβετε την παραγγελία του. 

* Σημειώνουμε πως δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων σε σλιπ της σειράς εσωρούχων PIXIE Intimates για λόγους υγιεινής.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης σας. Εάν δεν αλλάξετε της ρυθμίσεις του browser σας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε. Διαβάστε περισσότερα

ΟΚ